Hotel Constance Ephelia Seychelles | volné termíny | Cestolapka.cz

Hotel Constance Ephelia Seychelles Ostrov Mahé, Seychely

Vynikající
3 RECENZÍ
4.6

Popis
Magické místo k oživení Vašich smyslů! Jeden z největších resortů v Indickém oceánu! Prostorné moderní ubytování obklopené bujnou tropickou svěží vegetací!
Rychlý přehled
mezi dvěma vynikajícími plážemi u mořského parku Port Launay National Marine Park resort plný aktivního vyžití vhodné pro rodinnou dovolenou největší Spa v Indickém oceánu benefity pro novomanžele prostorné pokoje a suite Wi-fi internet zdarma
Stručná poloha
cca 45 minut od letiště Mahé západní pobřeží ostrova Mahé cca 10 minut od hlavního města Victoria
Poloha
Mahé Island, v únoru 2010 nově otevřený resort leží na dvou plážích, které patří k nejkrásnějším na ostrově a nabízí svým klientům úžasný výhled na mořský národní park Port Launay. Resort je umístěný ve 120 ha luxusní zahradě plné tropické vegetace. Vzdálenost od letiště cca 45 minut jízdy.
Vybavení resortu
42 tropical garden pokojů, 184 junior suite, 40 senior suite a 47 vil pěti kategorií s privátním bazénem. 5 restaurací, 5 barů, 4 bazény, SPA centrum, fitness, jóga, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, šlapací kola, katamarány, kajaky, rybaření, tenis, squash, boutique, kadeřník, dětský klub, konferenční sál, hlídání dětí, Wi-fi internet zdarma.
Vybavení pokoje
Junior suite - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, fén, telefon, SAT/TV, Wi-fi internet zdarma, koupelna, sprcha, WC, balkon nebo terasa, sedací souprava. Možnost přistýlky pro dítě.
Pojmenování zařízení 1
Junior suite pro 2 osoby, možnost přistýlky pro dítě
Popis zařízení 1
Junior suite pro 2 osoby, možnost přistýlky pro dítě
Stravování
polopenze, možnost dokoupení plné penze - formou kombinace bufetu, servírovaného menu či á la carte.
Náš názor
Magické místo k oživení Vašich smyslů! Jeden z největších resortů v Indickém oceánu! Prostorné moderní ubytování obklopené bujnou tropickou svěží vegetací!
Poznámka
za příplatek možnost ubytování v senior suite nebo některé vile s bazénem.Ephelia je součástí řetězce Constance Hotels & Resorts, který vlastní Lemuria Resort na ostrově Praslin. Doporučujeme pro kombinované pobyty na ostrovech Mahé a Praslin.
Odkaz na WWW
http://epheliaresort.constancehotels.com
www odkaz popis 1
Constance Ephelia Resort
Cena letecky/osoba zahrnuje
leteckou dopravu Praha - Mahé - Praha, letištní taxy a palivové příplatky, při ubytování na ostrovech i transfery na ostrovy, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, pobytové taxy, asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní cestovní pojištění.
Letecky poznámka
u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek - informace v CK. Většina exotických zájezdů je operována na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky v den rezervace. Ceny jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 4.6/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti