Palma | volné termíny | Cestolapka.cz

Palma Slunečné Pobřeží, Bulharsko

Slušné
8 RECENZÍ
2.9

O ubytování

3* hotel Palma Beach je naší novinkou této sezony. Nachází se v přímořském letovisku Kranevo známém pro své nádherné a široké pláže se světlým pískem a pozvolným vstupem do moře. Hledáte-li místo, odkud budete mít moře na dosah a nádherné obzory, díváte se na správný hotel. Palma Beach nabízí pokoje i apartmány vhodné pro páry i rodiny s dětmi.

Poloha a popis

Naprostou předností hotelu Palma Beach je zcela jistě jeho poloha. Nachází se přímo na jižní písečné pláži v letovisku Kranevo. Vstup do moře je zde pozvolný a umožňuje bezpečné koupání i malým dětem. Za poplatek je možnost pronájmu lehátek na pláži. Nedaleko se pak nachází známá pláž Albena (cca 2,4 km), přírodní rezervace Baltata je vzdálena do 4 km.

Pokoje

V hotelu Palma Beach nabízíme pohodlné dvoulůžkové, rodinné pokoje s výhledem na moře, nebo apartmány s výhledem na park. Veškeré pokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, TV, lednicí a telefonem. Samozřejmostí je i v ceně zahrnutá klimatizace. Odpočívat můžete na vlastní terase nebo balkonu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi.
Dvoulůžkové pokoje mají rozlohu 15 m² a skládají se ze dvou samostatných lůžek. Rodinné pokoje s výhledem na moře se skládají ze dvou samostatných lůžek a rozkládací pohovky, která je pohodlná pro jednoho dospělého nebo dvě děti. Mají rozlohu 20 m². Apartmány s výhledem na park mají rozlohu 40 m² a skládají se z prostorného obývacího pokoje s rozkládací pohovkou a ložnice. Palma Beach je ideální volbou nejen pro rodiny s dětmi.

Služby hotelu

V hotelu se nachází recepce s nepřetržitým provozem, vedle hotelu je pak hotelová restaurace, dětský koutek nebo bistro. Wi-Fi připojení je k dispozici na pokojích, nebo ve veřejných prostorách.

Stravování

Hotel nabízíme se snídaní nebo s polopenzí. Snídaně i večerě se podávají v hotelové restauraci formou švédských stolů.

Destinace

Vítejte v malém přímořském středisku Kranevo, kde si budete moci užít nádherné široké pláže s pozvolným vstupem do moře, pokryté jemným pískem, relaxovat a vychutnávat si hezké, klidné prostředí a okolitou přírodu. Městečko Kranevo je proslulé také řadou obchůdků nabízejících zboží místních výrobců a množstvím restaurací a bister s vynikajícími a vyhlášenými pokrmy bulharské kuchyně.

I v letošním roce pro vás máme rozšíření naší nabídky letní dovolené v Bulharsku. Letovisko Kranevo je jedno z těch nejméně známých, ale věříme, že si rychle získá vaší pozornost.

Kranevo leží v mělkém údolí stoupajícím od mořské pláže vedle unikátní přírodní rezervace Baltata v blízkosti dalších letovisek: 4 km jižně od Albeny a 5 km severně od Zlatých písků. Město Varna je vzdáleno 25 km a letiště ve Varně 30 km.

Samotná vesnice Kranevo je malým přímořským střediskem s udržovanými, čistými plážemi pokrytými světlým pískem. Vstup do moře je pozvolný a umožňuje bezpečné koupání i malým dětem. Nedaleko Kraneva je známý skalní klášter Aladža. Na druhou stranu od vesničky je městečko Balčik se zajímavými památkami, palácem a botanickou zahradou.

V letošní nabídce Experitour najdete moderní 4* ALL INCLUSIVE hotely přímo na pláži (butikový hotel Sunny Castle, designový hotel Aquamarine). Šedesát metrů od pláže nabízíme 2* hotel Vega se snídaní. V naší nabídce naleznete také apartmány a mezonety v 3* komplexu Villa Valentina, kde jsou k dispozici plně vybavené kuchyňské kouty, v jeho areálu najdete venkovní bazén, dětské hřiště a grilovací koutek. Kompletní nabídku hotelů a variant zájezdů najdete na webu experitour.cz. S výběrem vám rádi pomůžeme! Nejjednodušší cesta k objevování krás a zajímavostí bulharského pobřeží vede přes nabídku našich fakultativních výletů. Ty si snadno objednáte přímo v místě pobytu a provázet vás po nich bude zkušený český průvodce. Kompletní nabídku hotelů a variant zájezdů najdete zde na webu. S výběrem vám rádi pomůžeme!

Nejjednodušší cesta k objevování krás a zajímavostí bulharského pobřeží vede přes nabídku našich fakultativních výletů. Ty si snadno objednáte přímo v místě pobytu a provázet vás po nich bude zkušený český průvodce. Za zmínku i vidění rozhodně stojí starobylé městečko Nesebar, které je součástí světového dědictví UNESCO a zcela právem se pyšní přezdívkou "perla Černého Moře". Mezi nezapomenutelné poznávací výlety patří i ten na Mys Kaliakra, úchvatný a místy až 70 metrů vysoký útes, ke kterému se váže poutavá historie. Pro rodiny s dětmi je výbornou volbou návštěva delfinária ve Varně. Děti si užijí show s delfíny a rodiče se mohou těšit na následnou prohlídku historického centra města. Milovníci vodních radovánek ocení plavbu lodí podél pobřeží s jedinečnou možností koupání i rybaření. Kromě případného úlovku na vás na palubě čeká občerstvení včetně alkoholických i nealkoholických nápojů a výborného oběda. Více informací o fakultativních výletech si můžete přečíst v našem katalogu.

Celkové hodnocení 2.9/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti