Baobab Beach Resort | fotogalerie | Cestolapka.cz

Baobab Beach Resort Jižní pobřeží, Keňa

Slušné
5 RECENZÍ
3.4

Popis
Jeden z neoblíbenějších resortů v této oblasti!
Rychlý přehled
vhodný pro rodiny s dětmi ALL INCLUSIVE v ceně krásná tropická zahrada 3 bazény bez povinného vánočního a silvestrovského příplatku
Stručná poloha
cca 80 minut jízdy z letiště v Mombase na útesu nad písečnou pláží nedelako golfového hřiště
Poloha
Diani Beach, v rozlehlé tropické zahradě, na korálovém útesu přímo nad 500 m dlouhou písečnou pláží. V blízkosti se nachází mistrovské 18ti jamkové golfové hřiště. Vzdálenost od letiště v Mombase cca 55 km (cca 80 minut).
Vybavení resortu
resort se skládá ze 3 částí - Baobab (181 pokojů), Kole Kole (84 pokojů) a Maridadi (56 pokojů). 11 restaurací a barů, 3 bazény, SPA centrum, aerobic, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, katamarány, rybaření, tenis, plážový volejbal, safari, golf, stolní tenis, animační programy, boutique, business centrum, konferenční sál, lékař, hlídání dětí, dětský klub, Wi-fi internet, pronájem aut, shuttle bus do Mombasy.
Vybavení pokoje
Standard pokoj - Baobab - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, fén, telefon, SAT/TV, koupelna, sprcha, WC, balkon nebo terasa. Možnost přistýlky.
Pojmenování zařízení 1
Standard pokoj pro 2 osoby, možnost ubytování 1 dítěte
Popis zařízení 1
Standard pokoj - Baobab - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, fén, telefon, SAT/TV, koupelna, sprcha, WC, balkon nebo terasa. Možnost přistýlky.
Stravování
formou ALL INCLUSIVE.
Náš názor
Jeden z neoblíbenějších resortů v této oblasti!
Poznámka
za příplatek možnost ubytování ve vyšší kategorii pokojů, příp. v části Kole Kole nebo Maridadi.
Odkaz na WWW
http://www.baobab-beach-resort.com
www odkaz popis 1
Baobab Beach Resort & Spa
Cena letecky/osoba zahrnuje
leteckou dopravu Praha-Mombasa-Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, pobytové taxy, asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
vízum 2.500 Kč (příp. 51 USD, pokud si klienti požádají online o vízum sami), komplexní cestovní pojištění.
Letecky poznámka
Většina exotických zájezdů je operována na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky v den rezervace. Ceny jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.4/5.0
Recenze od uživatele Ugfsdr

Ugfsdr

05.11.2022

3.0

order calcitriol pills <a href="https://rocaltrtn.com/">buy calcitriol for sale</a> rocaltrol canada

Recenze od uživatele Echojz

Echojz

04.11.2022

3.0

purchase rocaltrol pills <a href="https://rocaltrtn.com/">buy calcitriol 0.25 mg sale</a> rocaltrol 0.25 mg cheap

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti