Oblu Xperience Ailafushi | volné termíny | Cestolapka.cz

Oblu Xperience Ailafushi Severní Male Atol, Maledivy

Velmi dobré
12 RECENZÍ
3.5

Popis
Osmý přírůstek hotelové společnosti Atmosphere Core, která má na Maledivách celkem 8 resortů, rozdělených do 3 kolekcí! Tento pohodový klidný resort nabízí svobodnou a temperamentní maledivskou dovolenou pro moderní cestovatele - ať už jde o rodiny, páry nebo skupinky přátel!!! Svůj pobyt si můžete zpestřit v podmořské restauraci v sesterském resortu Lobigili!
Rychlý přehled
transfer - rychloloď Fushi Plan - ALL INCLUSIVE v ceně možnost ubytování až 2 dětí s rodiči úžasné lokality pro potápěče bez povinného vánočního a silvestrovského příplatku Wi-fi internet zdarma maledivská pohostinnost
Stručná poloha
15 km od letiště v Malé nedaleko skvělých potápěčských lokalit
Poloha
North Male Atoll, vzdálenost od letiště 15 km - transfer rychlolodí 15 minut.
Rozloha
délka cca 545 m, šířka cca 185 m.
Popis resortu
Zcela nový resort otevřel brány svým prvním klientům 2.6.2022! 48 ocean view pokojů, 48 ocean view family pokojů, 66 beach vil, 106 water vil.
Vybavení pokoje
Ocean view pokoj (30 m2) - pro 2 osoby, možnost přistýlky a možnost ubytování až 2 dětí.
Pojmenování zařízení 1
Ocean view pokoj pro 2 osoby, možnost přistýlky a možnost ubytování až 2 dětí.
Popis zařízení 1
Ocean view pokoj pro 2 osoby, možnost přistýlky a možnost ubytování až 2 dětí.
Stravování
formou Fushi Plan - ALL INCLUSIVE.
Náš názor
Osmý přírůstek hotelové společnosti Atmosphere Core, která má na Maledivách celkem 8 resortů, rozdělených do 3 kolekcí! Tento klidný resort nabízí svobodnou a temperamentní maledivskou dovolenou pro moderní cestovatele - ať už jde o rodiny, páry nebo skupinky přátel!!! Svůj pobyt si můžete zpestřit v podmořské restauraci v sesterském resortu Lobigili!
Poznámka
za příplatek možnost ubytování ve vyšší kategorii vil.
Odkaz na WWW
https://www.coloursofoblu.com/oblu-xperience-ailafushi
www odkaz popis 1
OBLU XPERIENCE Ailafushi
Cena letecky/osoba zahrnuje
leteckou dopravu Praha - Male - Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u resortu, transfery uvedené v popisu resortu, pobytové taxy, asistenci místního partnera/resortu, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní cestovní pojištění, služby česky mluvícího delegáta na letišti v Male - 1.400 Kč za pár nebo 2.000 Kč za rodinu.
Letecky poznámka
Exotické zájezdy na míru Exotické zájezdy na našich web stránkách jsou většinou operovány na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky a ubytování v den rezervace. Rozumíme tomu, že Vám nemusí vyhovovat zobrazený termín, délka pobytu a také, že můžete požadovat vyšší kategorii ubytování/pokoje a proto každý Váš požadavek a Vaše přání je tu k tomu, abychom Vám připravili nabídku zcela podle Vašich konkrétních představ, přání a požadavků. Ceny zde uvedené jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že zobrazená nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Při zpracování nabídky na míru může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Jsme Vám plně k dispozici s našimi letitými osobními zkušenostmi s destinacemi a hotely/resorty, které nabízíme. Jsme tu pro Vás již od roku 1990! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.5/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti