Riu Jambo | volné termíny | Cestolapka.cz

Riu Jambo Zanzibar, Zanzibar a Tanzanie

Ujde to
1 RECENZÍ
1.8

Popis
Tropický hotel oblíbené hotelové sítě RIU se nachází přímo u jedné z nejkrásnějších pláží s bílým pískem na ostrově Zanzibar a nabízí svým klientům nepřeberné množství aktivit společně s dokonalou gastronomií. RIU Jambo je úplnou novinkou ostrova Zanzibar pro rok 2022!
Rychlý přehled
ALL INCLUSIVE v ceně (24 hod.) hotel nově otevřený v roce 2022 v tradičním architektonickém stylu vhodný pro rodiny s dětmi úžasné západy slunce Wi-fi internet zdarma
Stručná poloha
cca 60 minut jízdy z letiště přímo u krásné bílé písečné pláže vedle sesterského hotelu RIU Palace Zanzibar v krásné tropické zahradě
Poloha
Nungwi, resort má přímý vstup na proslulou bílou pláž, která se nachází na severním cípu ostrova. Prostorný komplex je obklopený nádhernými tropickými zahradami a sousedí se sesterským hotelem Riu Palace Zanzibar. Vzdálenost od letiště cca 60 minut jízdy.
Vybavení hotelu
461 pokojů. Klimatizace, 4 restaurace (asijská, mezinárodní, středomořská), 5 barů, 4 bazény (vč. dětského), sluneční terasa, dětský klub, SPA centrum, fitness, šnorchlování, potápění, kajaky, plážový volejbal, boutique, animační programy, Wi-fi internet zdarma.
Vybavení pokoje
standard pokoj - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, varná konvice, fén, telefon, SAT/TV, Wi-fi internet zdarma, koupelna, sprcha, WC, balkon nebo terasa. Možnost přistýlky.
Pojmenování zařízení 1
Standard pokoj pro 2 osoby, možnost přistýlky.
Popis zařízení 1
Standard pokoj pro 2 osoby, možnost přistýlky.
Stravování
formou ALL INCLUSIVE (24 hod.).
Náš názor
Tropický hotel oblíbené hotelové sítě RIU se nachází přímo u jedné z nejkrásnějších pláží s bílým pískem na ostrově Zanzibar a nabízí svým klientům nepřeberné množství aktivit společně s dokonalou gastronomií. RIU Jambo je úplnou novinkou ostrova Zanzibar pro rok 2022!
Odkaz na WWW
https://www.riu.com/en/hotel/tanzania/zanzibar/hotel-riu-jambo/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=my_business&utm_content=JBO
www odkaz popis 1
RIU Jambo
Cena letecky/osoba zahrnuje
leteckou dopravu Praha-Zanzibar-Praha, letištní taxy a palivové příplatky, ubytování na uvedený počet nocí ve dvoulůžkovém pokoji, stravování uvedené u hotelu, transfery, česky mluvící asistenci místní CK, pojištění CK proti úpadku.
Cena letecky nezahrnuje
komplexní cestovní pojištění, vízum 50 USD (po příletu na letišti), pobytovou taxu 5 USD/osoba/den.
Letecky poznámka
Exotické zájezdy na míru Exotické zájezdy na našich web stránkách jsou většinou operovány na pravidelných linkách leteckých společností a celková cena zájezdu se odvíjí od aktuální ceny letenky a ubytování v den rezervace. Rozumíme tomu, že Vám nemusí vyhovovat zobrazený termín, délka pobytu a také, že můžete požadovat vyšší kategorii ubytování/pokoje a proto každý Váš požadavek a Vaše přání je tu k tomu, abychom Vám připravili nabídku zcela podle Vašich konkrétních představ, přání a požadavků. Ceny zde uvedené jsou stanovené pro lety v ekonomické třídě a platí pouze pro rezervace v optimální knihovací třídě, což znamená, že zobrazená nabídka platí při dosažení nejvýhodnější ceny letenky. Při zpracování nabídky na míru může tudíž dojít k navýšení, ale i ponížení oproti ceně, která je uvedena na našich webových stránkách! Jsme Vám plně k dispozici s našimi letitými osobními zkušenostmi s destinacemi a hotely/resorty, které nabízíme. Jsme tu pro Vás již od roku 1990! Fakultativní výlety V průběhu vašeho pobytu je pro vás připravena bohatá nabídka fakultativních výletů. S podrobnou nabídkou fakultativních výletů se můžete seznámit v místě pobytu. Průběh a obsah fakultativních výletů je plně v režii místního poskytovatele těchto služeb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 1.8/5.0
Recenze od uživatele Fdxhfh

Fdxhfh

23.02.2023

3.0

order lanoxin 250 mg online <a href="https://buylanoxpl.com/">buy lanoxin 250mg</a> molnupiravir without prescription

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti