Penzion Gardenia | volné termíny | Cestolapka.cz

Penzion Gardenia Lozenec, Bulharsko

Slušné
41 RECENZÍ
3.2

Poloha
Apartmány Gardenie mají výbornou polohu blízko severní pláže Primorska, vzdalenou cca 500 m. Vzdálenost do centra letoviska je zhruba 10 minut pomalé chůze. Na pláži široká nabídka vodních sportů, občerstvení, plážové masáže. Půjčování lehátek a slunečníků na pláži za poplatek.
Vybavení
Apartmánový komplex Gardenie je vybaven: výtahem, venkovním bazénem s dětskou částí a lehátky, kavárnou. Wi-Fi za poplatek.
Ubytovaní
Apartmány Gardenie mají balkón, kabelovou TV, klimatizaci, vlastní sociální zařízení, ledničku, pračku, rychlovarnou konvici, sporák a mikrovlnnou troubu. Dvoupokojové apartmány se skládají s oddělenou ložnicí a obývacím pokojem s kuchyňským koutem a s pohovkou. Nebo třípokojové apartmány, které mají dvě oddělené ložnice s manželskou postelí, obývací pokoj s kuchyňským koutem a posezením s pohovkou pro 4 - 6 osob. V ceně není zahrnutý pravidelný úklid, ručníky nejsou k dispozici. Povlečení se během pobytu nemění. Při převzetí apartmánu se skládá vrátná kauce 100 € určená pro případné škody způsobené během pobytu, či znečistění apartmánu. Kauce se vrací při odjezdu.
Stravování
Bez stravy.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 3.2/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti