Hotel Windrose | mapa | Cestolapka.cz

Hotel Windrose Roma, Itálie

Středisko
Řím
Poloha
Hotel se nachází pouhých 5 minut chůze od nádraží Termini. Při procházce Římem se dostanete ke Koloseu a Španělským schodům cca 15 minut chůze. V blízkosti hotelu najdete také zastávky metra a autobusu. Mezinárodní letiště Fiumicino je vzdáleno cca 24 km od hotelu.
Vybavení
Tříhvězdičkový městský hotel má celkem 52 pokojů, vstupní halu, recepci 24 hod, restauraci, bar, úschovna zavazadel (za poplatek). Bezplatné bezdrátové připojení k internetu po celém hotelu.
Ubytování
Dvoulůžkový standardní pokoj je klimatizovaný, má vlastní sociální zařízení (WC, sprcha, fén), je vybaven TV/SAT, telefonem, trezorem, minibarem (za poplatek), psacím stolem, šatní skříní a balkónem.
Třílůžkový standardní pokoj je prostornější a má stejné vybavení jako dvoulůžkový pokoj. Možnost ubytování až tří dospělých osob.
Čtyřlůžkový standardní pokoj je prostornější a má stejné vybavení jako dvoulůžkový pokoj. Možnost ubytování až čtyř dospělých osob.
Stravování
Bez stravování. Možnost snídaní za příplatek, nebo stravování v okolních bistrech a restauracích.
Cena zahrnuje
* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* Transfery v destinaci
* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu
* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu
* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.
Informace
Na místě je splatná povinná turistická taxa ve výši cca 3-8 EUR / osoba / noc. Hradí se na hotelu při příjezdu a její výše se může měnit dle aktuálních nařízení místních autorit.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti