Vassos Nissi Plage Hotel | volné termíny | Cestolapka.cz

Vassos Nissi Plage Hotel Ayia Napa, Kypr

Nic moc..
6 RECENZÍ
1.2

Středisko
Ayia Napa
Poloha
Vassos Nissi Plage se nachází v hotelové části na okraji letoviska Ayia Napa, cca 3 km od turistického centra, místního zábavního parku a přístavu. Mezinárodní letiště v Larnace je vzdáleno cca 55 km. V okolí hotelu, především pak blíže k centru letoviska, je k dispozici široká nabídka obchodů a restaurací.
Pláž
Hotel je situován cca 50 metrů od písčité pláže Nissi, jedné z nejoblíbenějších pláží na Kypru oceněné Modrou vlajkou. Přístup na pláž přes parkoviště. V okruhu 2 km od hotelu se nachází další 3 písčité pláže. Ve všech případech lehátka a slunečníky za poplatek. Sezónně nabídka vodních sportů za poplatek.
Vybavení
Hosté mohou vyžívat recepci (otevřena 24 hodin denně), 2 restaurace, 2 bary včetně baru u bazénu, fitness. K venkovnímu vybavení patří bazén a samostatný dětský bazének; lehátka u bazénu zdarma. Nejen pohybově omezeným hostům jsou k dispozici výtahy. Wi-Fi připojení zdarma. V letní sezóně centrální klimatizace.
Ubytování
V hotelu je k dispozici celkem 171 pokojů. Standardní pokoj má plochu cca 23 m² a je vybaven TV, minibarem (za poplatek), trezorem (za poplatek), setem na přípravu kávy / čaje; vlastní příslušenství (WC, vana nebo sprchový kout, vysoušeč vlasů), balkon. Možnost přidání 1 přistýlky.
Suity jsou prostornější (cca 54 m²). Nad rámec vybavení standardního pokoje mají navíc oddělenou část s pohovkou, kterou lze rozložit do přistýlky až pro 2 osoby.
Stravování
Snídaně.
Polopenze.
Plná penze.
Přesný rozpis časů a míst podávání jednotlivých jídel obdrží klienti při check-inu na hotelu.
V hotelu se nepodává alkohol.
Sport a zábava
V letní sezóně zábavní programy pro dospělé a večerní show dle nabídky hotelu.
Zdarma šipky, fitness a stolní tenis. Za poplatek tenis.
Spa centrum s vnitřním bazénem a masážemi (za poplatek).
Cena zahrnuje
* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* Transfery v destinaci
* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu
* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu
* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.
Informace
Využití některých zařízení a aktivit může být zpoplatněno navíc. Některé služby jsou závislé na ročním období a na místních klimatických podmínkách.
Na místě může být splatná místní pobytová taxa. Hradí se na hotelu při příjezdu a její výše se může měnit dle aktuálních nařízení místních autorit.

Celkové hodnocení 1.2/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti