Akalia Suite | volné termíny | Cestolapka.cz

Akalia Suite Belek, Turecko

Středisko
Side - Manavgat
Poloha
Zcela nově otevřený hotel po rekonstrukci, který se nachází cca 59 km od letiště, cca 4 km od antického centra Side a 4 km od Manavgatu.
Pláž
Hotelová písčitá pláž, je od hotelu vzdálená cca 5 km od hotelu. Hotelová autobusová doprava zdarma /zpravidla v ranních a večerních hodinách/. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Bar na pláži (za poplatek). Veřejná pláž cca 1 km od hotelu.
Vybavení
Menší hotel s celkovým počtem 70 pokojů, vstupní hala, recepce (24 hod.), hlavní restaurace, 2 bary včetně baru u bazénu (10:00-23:00), WiFi zdarma v lobby, venkovní bazén s oddělenou částí pro děti. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma. Za poplatek prádelna, lékař, hlídaní dětí, půjčovna aut.
Ubytování
Dvoulůžkové standardní pokoje nebo bungalovy s možností přistýlky i pro dospělou osobu jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna/WC, fén), klimatizací, SAT/TV, telefonem, WiFi (za poplatek 2 Eura/den), minibarem, trezorem (za poplatek 1,5 Eura/den) a balkonem. Za příplatek a na vyžádání rodinné pokoje - 2 pokoje.
Stravování
All inclusive (do 23:00 hod.) zahrnuje snídaně (7:00-10:00), obědy (12:30-14:00), večeře (19:00-21:00) formou bufetu, pozdní snídaně, občerstvení během dne, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby v časech a místech určených hotelem.
Sport a zábava
Denní i večerní animace, živá hudba, tématické večery, sauna, vstup do tureckých lázní. Různé tělové procedury, masáže a vodní sporty na pláži za poplatek.
Cena zahrnuje
* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků
* transfery v cíli zájezdu
* 7/10/11/14 noclehů
* stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu
* služby delegáta
* pojištění dle zák. 159/99 Sb.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti