Olimpos Beach | volné termíny | Cestolapka.cz

Olimpos Beach Kemer, Turecko

Ujde to
1 RECENZÍ
1.8

Umístění

Hotel se nachází na prvním pobřeží s horami v pozadí. Přibližně 100 m od centra města Kemer, přibližně 45 km od města Antalya a přibližně 55 km od letiště Antalya.

Pláž

Hotel se nachází přímo na veřejné oblázkové pláži v Kemeru (s oddělenou soukromou částí), kde je pro hotelové hosty k dispozici bezplatný plážový servis (lehátka, slunečníky a osušky).

K dispozici pro hosty

Recepce, výtah, prostorná vstupní hala, hlavní restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, bar (10:00-22:00) a parkoviště. Za příplatek jsou k dispozici obchody, půjčovna aut a kadeřnictví.

Internet

Internetové připojení Wi-Fi za příplatek cca. 3 EUR/den k dispozici ve všech částech hotelu.

.
Catering

All Inclusive: snídaně (07:30-10:00), oběd (12:30-14:00), večeře (19:00-21:00) podávané formou bufetu v hlavní restauraci, káva, čaj a zákusky (17:00-18:00) a vybrané místní alkoholické nápoje (včetně piva, vína, ginu, vodky) a nealkoholické nápoje k dispozici na baru (10:00-22:00).

Sportovní a animační program

Hotel neposkytuje animace. Jednou týdně (ve vybraný den, informace na místě při příjezdu) se koná večer s živou hudbou. V hotelu je k dispozici sauna a turecké lázně. Za příplatek jsou k dispozici masáže a vodní sporty na nedaleké pláži.

Webové stránky

www.riverrockhotels.com

Místní kategorie
***
Podle našeho názoru

Velkou předností hotelu je jeho poloha v pěší vzdálenosti od centra Kemeru. Je ideální pro méně náročné hosty. Nespornou výhodou je přátelský personál a skromné, ale příjemně zařízené pokoje. Výborná nabídka pro ty, kteří chtějí spojit odpočinek s poznáváním okolí na vlastní pěst.

Celkové hodnocení 1.8/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti