Fiyavalhu Resort Maldives | fotogalerie | Cestolapka.cz

Fiyavalhu Resort Maldives Ari Atol, Maledivy

Popis hotelu
Fiyavalhu Resort Maldives se nachází na ostrově Mandhoo,v atolu SouthAri, kam se dostanete krátkým 25minutovým vnitrostátním letem a následným 30minutovým přímým transferem motorovým člunem z mezinárodního letiště Villa. Ostrov leží 106 km jihozápadně od hlavního městaMalé. Resort nabízí pohodlné ubytování v soukromých vilách umístěných v zeleni nebo podél pláže. Jejich architektura i vybavení odráží krásné prostředí ostrova a jednoduchý maledivský životní styl. Welcome drink při příjezdu. 24hodinová pokojová služba.K dispozici mají hosté výbavu na šnorchlování, satelitní televizi a obchod se suvenýry s ručně vyráběnými místními uměleckými předměty. K dispozici pro jednání jsou konferenční místnosti a prostory až pro 50 osob. Resort nabízí 44 soukromých vil různých kategorií. Vybírat můžete mezi ubytováním v zahradních vilách, vilách umístěných podél pláženebo vilách s bazénem. Vily jsou zařízeny v teplých zemitých tónechv souladu s přírodou ostrova. Všechny vily mají k dispozici šatní skříně, klimatizaci, stropní ventilátor, mini ledničku, fén, župany/pantofle, trezor, Wi-Fi, LCD televizi a telefon. Žehlička a žehlicí prkno jsou k dispozici na vyžádání bez dalších poplatků. Pro rodiny jsou určeny rodinné vily se dvěma ložnicemi, které jsou umístěny podél pláže a obklopenykrásnou ostrovní vegetací.
Vybavení
Využít můžete služeb několika restaurací a kaváren. Celodenní stravování najdete v kavárně Riya umístěné na pláži. Osvěžíte se čerstvými kokosy, nealkoholickými nápoji a lehkým občerstvením. Uvnitř resortu, s výhledem na pláž a kokosové palmy,najdeterestauraciKoveli, která nabízí jednoduchou a autentickou kuchyni z Malediv i mezinárodní kuchyni. Jídlo se podává ve formě bufetu nebo a-la-carte. Po celý den je k dispozici speciální dětské menu. VGrilu Mandhoo si vychutnejte si čerstvě grilované místní druhy mořských plodů a steaků, i různé druhy masa a místně pěstované zeleniny. Díky celoročním příjemným teplotám si užijete potápění po celý rok. Stejně tak jako vodní sporty od parasailingu, šnorchlování a dalších vodních sportů. Během pobytu si určitě nesmíte nechat ujít výpravu za delfíny, mořskými želvami a hlavně za velrybími žraloky. Plavání s těmito gigantickýmidruhy ryb je nezapomenutelným zážitkem. Doporučujeme rybaření při západu slunce, piknik na neobydleném ostrověnebo soukromou prohlídku atolu a dalších obydlených ostrovů. Kdo nemá rád vodní sporty, může využít služeb fitness centra s výhledem na bujnou džungli ostrova nebo si zaplavat si v nekonečném bazénu. Pokud milujete stolní hry, navštivte místní hernu, kde si můžete užít různé stolní hry. Pro děti je k dispozici dětské hřiště a dětský bazén. Dětský klub zde nabízí množství her a aktivit, které zabaví vaše nejmenší.

Červen - Od 38 354,-

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti