Emotions an Expression of Hodelpa Puerto Plata | volné termíny | Cestolapka.cz

Emotions an Expression of Hodelpa Puerto Plata Sever - Puerto Plata, Playa Dorada, Dominikánská republika

Středisko
Puerto Plata - Playa Dorada
Poloha
Nachází se přibližně 9 km od mezinárodního letiště Puerto Plata a je obklopen golfovým hřištěm Playa Dorada. Nedaleko od něj se nachází malebná pevnost Fortaleza San Felipe (cca 6 km) a dobrodružný park Ocean World (cca 13 km )
Pláž
Hotel má jednu z největších pláží se zlatým pískem v Puerto Plata (Playa Dorada) Plážový servis (lehátka a slunečníky) je zahrnut v ceně.
Vybavení
Hotel má saunu, noční klub, klimatizaci, fitness centrum, , venkovní bazén, tenisový kurt, střešní terasu, parkování zdarma a prádelnu. Vybírat můžete až z 8 restaurací, fitness, wellness centrum, masážeWI FI zdarma. 
Ubytování
Všechny pokoje v hotelu Emotions by Hodelpa - Playa Dorada jsou vybavené kabelovou TV s plochou obrazovkou. Některé z nich mají vlastní balkón či terasu, odkud si hosté užijí okouzlující výhled. V pokojích je klimatizace, obývací část a koupelna, lednička, varná konvice a sprchový kout
Stravování
All Inclusive se podává formou bufetu v hlavní restauraci Ergo's Buffet: snídaně (6.00-10.00), oběd (12.00-15.00), večeře (18.00-22.30). Hosté mohou také neomezeně využívat jednu ze 4 restaurací a la carte (nutná předchozí rezervace): Oregano - dominikánské speciality, Amici - italská kuchyně, Lolita - chutě Mexika. V hotelu jsou k dispozici bary: na pláži (10.00-18.00) a u bazénu (10.00-22.00). Dopoledne (07.00 - 11.00) se můžete podívat do kavárny, odpoledne do vinárny nebo pivnice (15.00 - 23.00) - vybrané místní nealkoholické a alkoholické nápoje zdarma, ostatní za poplatek). Hotel má bohatou gastronomickou nabídku. Za příplatek můžete navštívit restauraci s mořskými plody Bigaro na pláži.
Sport a zábava
Všem hotelovým hostům je k dispozici mimořádně bohatá sportovní a animační nabídka. V hotelovém amfiteátru se pořádají sportovní aktivity a různá představení. V komplexu jsou čtyři bazény (včetně jednoho v části určené pouze pro dospělé). K dispozici je také posilovna a vířivka, tenisový kurt, horolezecká stěna a lukostřelba. Pro nejmenší nabízí hotel aktivity v miniklubu (4-12 let). Hotel provozuje také klub pro teenagery (13-17 let). Večery můžete strávit v kasinu, na diskotéce nebo v nočním klubu. Za příplatek můžete využít širokou nabídku vodních sportů a certifikované potápěčské centrum (u pláže), lázeňské centrum. Určitě stojí za návštěvu také muzeum Ambar Dominican
Cena zahrnuje
* Leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků
* Transfery v destinaci
* Počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu
* 24/7 Služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu
* Pojištění dle zákona č. 159/1999 Sb.
Tipy pro správnou volbu
Letovisko Puerto Plata celým jménem ,,San Felipe de Puerto Plata" se nachází na severním pobřeží Dominikánské republiky. Byla to první oblast, kde se začal v 80. letech rozvíjet turismus. Kromě Puerto Plata jsou zde o něco méně známá letoviska ,,Sosúa" a ,,Cabarete". Celé pobřeží pak nese název ,,Cost Ambar čili jantarové", protože zdejší pohoří, ukrývají doly na těžbu karibského jantaru. Celkově má zdejší pobřeží okolo 11 km větších či menších pláží. Puerto Plata bylo založeno roku 1502 a jméno ,,Stříbrný přístav" dal celé zatoce již Kryštof Kolumbus roku 1493, jemuž zářící oceán připomínal odlesky stříbra. Asi 70 km od Puerto Plata leží městečko ,,La Isabela" místo, kde se konala první mše (6.1.1494) a byla zde postavena první radnice, kostel a pevnost. Za zmínku jistě stojí lanovka na horu ,,Pico Isabel de Torres", která vede na vrchol vysoký 799 m n.m., kde se tyčí socha Ježíše Krista. Místní pláže, vyhledávají vyznavači vodních sportů, a protože zde panují příznivé větrné podmínky, tak se tu každý rok pořádají mezinárodní windsurfingové závody. Milovníci rumu ocení návštěvu lihovaru vyrábějící rum Brugal.

K tomuto hotelu jsme nechytli žádné termíny. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Celkové hodnocení 0.0/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti