Atrium Palace Thalasso Spa Resort | mapa | Cestolapka.cz

Atrium Palace Thalasso Spa Resort Kalathos, Řecko

Slušné
12 RECENZÍ
3.4

Popis
Rozlehlý hotel se skvělou polohou u pláže svým hostům nabízí výtečnou vybavenost, vysokou úroveň služeb a pestrou škálu stravovacích služeb. Je vhodný i pro náročnou klientelu.
Rychlý přehled
komplex s velkou zahradou lehátka a slunečníky na pláži zdarma velké wellness centrum (2 000 m2) nabídka suit s vlastním bazénem
Stručná poloha
písečně-oblázková pláž 100 m centrum střediska Lindos 5 km nákupní možnosti 150 m hlavní město Rhodos 42 km
Poloha
Hotel posaszený v nádherné zahradě se pyšní skvělou polohou u písečně-oblázkové pláže (100 m) v turisticky oblíbené lokalitě Lindos. Přímo v jeho okolí se nabízí řada nákupních možností a turistických služeb. Cca 150 m od hotelu je zastávka místní autobusové dopravy, kterou se lze snadno dopravit do okolních zajímavých míst jako např. historické centrum střediska Lindos (5 km) nebo hlavní městoostrova Rhodos (42 km). Mezinárodní letiště je vzdáleno 46 km (doba transferu cca 60 min).
Pojmenování upoutávky 1
Wellness.
Popis upoutávky 1
Vnitřní bazén v hotelovém wellness centru.
Vybavení hotelu
Moderní, velmi hezky řešený areál s bazény nepravidelných tvarů vsazenými do zelené zahrady, s průchozími můstky na ostrůvky uvnitř bazénu. Rozlehlý 5* hotel má 316 pokojů zařízených v řeckém stylu a 19 vil v zahradě. Uvítá Vás vstupní hala s recepcí a lobby, ke stravování slouží hlavní restaurace a 2 á la carte restaurace, k posezení celkem 4 bary, k dispozici Vám budou velké lázně (2000 m2) se 2 vnitřními bazény, dále obchody, půjčovna aut, internetový koutek (za poplatek), WiFi zdarma, fitness centrum. Venkovní areál tvoří 6 bazénů, dětský bazén, pool bary a sluneční terasa s lehátky a slunečníky zdarma. K aktivnější dovolené slouží basketbal, minigolf, beach volejbal, 3 tenisové kurty, minikopaná, středisko vodních sportů, stolní tennis, kulečník, šipky. Hotel pořádá každodenní animace a 4x týdně tematický večer. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.
Vybavení pokoje
Hotel nabízí moderně a velmi elegantně zařízené pokoje. Mají sociální zařízení, vysoušeč vlasů, SAT-TV, telefon, centrální klimatizaci, varnou konvici, WiFi, coffee/tea set, minibar, trezor a balkon. Dvoulůžkové pokoje (cca 28 m2) nabízí možnost 1 přistýlky, mají výhled do zahrady, boční nebo přímý výhled na moře (za příplatek). Suity (cca 40 m2) nabízí ubytování 4 osob, mají balkon nebo terasu s bočním nebo přímým výhledem na moře. Privátní vilky (50 m2) mají navíc vlastní bazén.
Pojmenování zařízení 1
Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky (výhled do zahrady).
Popis zařízení 1
Pokoje pro 2 osoby (28 m2) s možností 1 přistýlky mají sociální zařízení, vysoušeč vlasů, SAT-TV, telefon, centrální klimatizaci, varnou konvici, WiFi, coffee/tea set, minibar, trezor a balkon s výhledem do zahrady.
pojmenovani_zarizeni_2
Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky (boční výhled na moře).
popis_zarizeni_2
Pokoje pro 2 osoby s možností 1 přistýlky mají sociální zařízení, vysoušeč vlasů, SAT-TV, telefon, centrální klimatizaci, varnou konvici, WiFi, coffee/tea set, minibar, trezor a balkon s bočním výhledem na moře.
pojmenovani_zarizeni_3
Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky (výhled na moře).
popis_zarizeni_3
Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky mají sociální zařízení, vysoušeč vlasů, SAT-TV, telefon, centrální klimatizaci, varnou konvici, WiFi, coffee/tea set, minibar, trezor a balkon s přímým výhledem na moře.
pojmenovani_zarizeni_4
Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky (výhled do okolí)
popis_zarizeni_4
Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky mají sociální zařízení, vysoušeč vlasů, SAT-TV, telefon, centrální klimatizaci, varnou konvici, WiFi, coffee/tea set, minibar, trezor a balkon.
Stravování
Snídaně, polopenze, plná penze nebo all inclusive.
Náš názor
Hotel u nádherné zátoky stranou rušných středisek nabízí kvalitní služby pro všechny typy klientů. Za zmínku stojí nádherné ubytování ve vilách v zahradě, velmi dobře vybavené wellness centrum, velmi hezké řešení zahrady s bazény. Hotel nabízí vše co k příjemné dovolené patří. Nezklame žádnou kategorii svých hostů.
Odkaz na WWW
http://www.atrium.gr
www odkaz popis 1
www.atrium.gr
Cena letecky/osoba zahrnuje
7 noclehů v ubytování: hotel s polopenzí, all inclusive nebo studia bez stravování dle zvolené kapacity, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, komplexní pojištění, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět.
Cena letecky nezahrnuje
případné navýšení palivového příplatku.
Povinné příplatké letecké dopravy
pobytová taxa - hradí se v místě ubytování: cena za pokoj/noc 1-2* hotely 0,50 Eur, 3* hotely 1,50 Eur, 4* hotely 3 Eur, 5* hotely 4 Eur.

Celkové hodnocení 3.4/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti