Kata Palm Resort & Spa (Superior/ Übernachtung mit Frühstück) | fotogalerie | Cestolapka.cz

Kata Palm Resort & Spa (Superior/ Übernachtung mit Frühstück) Kata Beach, Thajsko

Velmi dobré
4 RECENZÍ
4.3

Umístění

Hotel se nachází na pláži Kata v jižní části ostrova. Řada obchodů a restaurací přímo u hotelu. Na mezinárodní letiště Phuket cca. 46 km. Do známého Patongu, největšího turistického letoviska na ostrově, cca 10 km.

.
Pláž

Krásná, široká písečná pláž je vzdálená přibližně 2 km. 250 m (přes ulici). Hotel poskytuje bezplatný přístup na pláž kyvadlovým autobusem, který jezdí několikrát denně, a zdarma - lehátka a slunečníky na pláži (pozor - je nutná předchozí rezervace lehátek a slunečníků na recepci).

K dispozici pro hosty

Hotel je navržen v thajském stylu s bohatými dekorativními prvky.

24hodinová recepce, směnárna, restaurace, bar, 2 bazény nepravidelného tvaru obklopené udržovanou tropickou vegetací se 2 bary a 2 dětskými brouzdališti (včetně jednoho s fontánou ve tvaru houby). Lehátka a slunečníky u bazénu a plážové osušky jsou zahrnuty v ceně. Hotel má konferenční místnost (až pro 100 osob), posilovnu (zdarma), lázeňské centrum (podrobný ceník k dispozici na recepci). Pro děti je k dispozici miniklub a dětské hřiště.

Rádi bychom vás upozornili, že při check-inu je nutné zaplatit zálohu ve výši 3 000 THB/pokoj/pobyt, a to v hotovosti nebo kartou. Záloha chrání hotel v případě jakéhokoli poškození, ztráty nebo krádeže.

.
Internet

V celém hotelu (včetně pokojů) je k dispozici bezplatné bezdrátové připojení k internetu. Internetový koutek je zdarma (heslo si prosím vyzvedněte na recepci).

.
Catering

Snídaně.

V hotelové restauraci se podávají obědy a večeře "a la carte" (platí se na místě). Dvakrát týdně je možné zakoupit večeři formou bufetu - různé grilované pokrmy. Cena této večeře pro 1 osobu je cca 450 THB.

.
Webové stránky

www.katapalmresort.com

Místní kategorie

V Thajsku neexistuje žádná oficiální kategorizace hotelů. Hotelové řetězce ponechávají kategorizaci na cestovních kancelářích.

Upozorňujeme, že cena nezahrnuje povinnou zálohu, která se platí přímo na recepci před ubytováním klientů v hotelu. O podrobnostech výše zálohy budou klienti informováni na místě.

.
Podle našeho názoru

Hotel je mezi hosty velmi oblíbený, oceňovaný pro svou dobrou atmosféru a profesionální služby.

Září - Od 21 280,-

Říjen - Od 20 835,-

Celkové hodnocení 4.3/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti