Riu Oliva Beach Resort | informace | Cestolapka.cz

Riu Oliva Beach Resort Corralejo, Španělsko

Vynikající
5 RECENZÍ
4.5

Poloha
Na severním pobřeží ostrova, 35 km od letiště, 5 km od městečka Corralejo.
Vybavení objektu
Starší, jednoduše zařízený hotelový komplex tvoří hlavní 7 patrová a dvě 3 patrové budovy, ve kterých je celkem 800 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, Wi-Fi připojení k internetu, restaurace a několik barů, dětský klub RiuLand (děti 4 - 12 let), kosmetický salon, kadeřnictví, masáže a malý obchod. V rozlehlé zahradě se nachází 2 bazény pro dospělé (v zimních měsících vyhřívané), dětský bazén (v zimních měsících vyhřívaný), jacuzzi, sluneční terasy, lehátka a slunečníky, dětské hřiště. Hotel zajišťuje animační programy pro dospělé a děti během dne i večera. Několikrát týdně pro děti umělecky zaměřený program ve studiu RiuArt.
Dvoulůžkový pokoj
Klimatizovaný dvoulůžkový pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, telefon, ledničku, trezor (za poplatek), koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasa. Umístění - vedlejší budovy v zahradě.
Je možné objednat pokoj s bočním výhledem na moře. Umístění - hlavní budova. Maximální obsazenost - 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 1 dítě (včetně dětí do 2 let).
Maximální obsazenost pokoje s bočním výhledem na moře - 2 dospělé osoby a 1 dítě do 2 let.
Rodinný pokoj
Platí v období listopad - duben.
Základní vybavení je stejné jako ve dvoulůžkovém pokoji, navíc má oddělenou dvoulůžkovou ložnici od obývací části dveřmi. Umístění - vedlejší budovy v zahradě. U tohoto typu pokoje nelze objednat výhled na moře.
Za příplatek je možné objednat rodinný pokoj - 2 ložnice.
Maximální obsazenost - 4 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).
Maximální obsazenost rodinného pokoj - 2 ložnice - 5 dospělých osob (včetně dětí do 2 let).
Stravování
Snídaně, obědy i večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi a lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.
Sport
Posilovna, víceúčelové hřiště, sportovní aktivity v rámci animačního programu RIU Fit klubu.
Obchody
Menší obchody jsou přímo v hotelu. Obchodní centrum, bary a restaurace se nachází v cca 5 km vzdáleném centru městečka Corralejo. Autobusová zastávka se nachází 200 m od hotelu.
Pláž
Pláž Grandes Playas s jemným světlým písem je přímo před hotelem.
Internetové stránky
www.riu.com
Hodnocení našich klientů
Komplex odpovídá kategorii 2+*.
Doplňující informace
Hotel se nachází v místě, kam je složité zajet autobusem.
Autobus dle aktuální situace při příjezdu/odjezdu zastavuje cca 300 m od hotelu.
Na pláží před hotelem nejsou k dispozici lehátka a slunečníky.
Video
h5Aodoj5dsI
Rodinný pokoj Standard - 1 ložnice
Platí v období květen - říjen.
Základní vybavení je stejné jako ve dvoulůžkovém pokoji, navíc má oddělenou dvoulůžkovou ložnici od obývací části dveřmi. Umístění - vedlejší budovy v zahradě. U tohoto typu pokoje nelze objednat výhled na moře. Maximální obsazenost - 2 dospělé osoby a 2 děti nebo 3 dospělé osoby (včetně dětí do 2 let).
Rodinný pokoj Standard - 2 ložnice
Platí v období květen - říjen.
Základní vybavení je stejné jako u rodinného pokoje Standard - 1 ložnice, ale má druhou oddělenou ložnici. Minimální obsazenost - 2 dospělé osoby a 1 dítě. Maximální obsazenost - 5 dospělých osob a 1 dítě do 2 let.
Informace k ubytování a pobytu
informace/cs/vseobecne-informace/informace-k-ubytovani-a-pobytu/

Celkové hodnocení 4.5/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti