Best Semiramis | recenze | Cestolapka.cz

Best Semiramis Puerto de la Cruz, Španělsko

Velmi dobré
1 RECENZÍ
4.4

Poloha
Na severu ostrova, 90 km od letiště, v klidné rezidenční zóně Puerto de la Cruz.
Vybavení objektu
Hotel (renovace 2023) má celkem 300 pokojů. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, výtahy, Wi-Fi připojení k internetu, restaurace, bary a kavárna, televizní místnost a kongresové sály, půjčovna aut, veřejné parkoviště. V zahradě se nachází 2 bazény pro dospělé (jeden v zimních měsících vyhřívaný), sluneční terasy s lehátky a slunečníky. Hosté mohou využít i nabídky relaxačního centra SPA (bazén, masáže, sauna, kadeřnictví, kosmetický salon). Několikrát týdně je pro děti i dospělé připravován animační program.
Pokoj Standard
Klimatizovaný pokoj má ve svém vybavení televizi se satelitními programy, minibar (za poplatek), Wi-Fi připojení k internetu, trezor, koupelnu s WC a vysoušečem vlasů, balkon nebo terasu.
Maximální obsazenost - 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).
Stravování
Snídaně, obědy a večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci.
Sport
Posilovna, stolní tenis, pétanque, šipky, kulečník.
Obchody
Malý obchod je v hotelu, větší nákupní možnosti jsou v 800 m vzdáleném centru města.
Pláž
Přibližně 800 m od hotelu se nachází Playa Martiánez s černým pískem a přírodní bazénový komplex Lago Martiánez. V současné době není přístupná pláž Playa Jardín. Více informací a tipy na pláže v okolí naleznete v odkazu níže. informace/cs/clanek/aktualni-informace-k-situaci-na-tenerife/
Internetové stránky
www.besthotels.es
Informace k ubytování a pobytu
informace/cs/vseobecne-informace/informace-k-ubytovani-a-pobytu/
Pokoj Superior (Service Senator)
Základní vybavení je stejné jako u pokoje Standard, navíc zahrnuje: umístění pokoje v 11. - 14. patře hotelu, výhled na moře, v koupelně župany a pantofle. Maximální obsazenost - 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby a 2 děti (včetně dětí do 2 let).

Celkové hodnocení 4.4/5.0

K tomuto hotelu jsme bohužel nechytili žádné konkrétní recenze. Zkuste se podívat na některý z odkazů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti