Hotel Detelina | recenze | Cestolapka.cz

Hotel Detelina Chaika, Golden Sands, Bulharsko

Slušné
158 RECENZÍ
3.3

Popis hotelu

Poloha
Komorní hotel Detelina se nachází v klidné části letoviska Zlaté písky, známý jako Čajka, daleko od hluku a shonu, který panuje ve velkých turistických letoviscích. Komplex se nachází kousek od Zlatých Písků (cca 2 km) a od Varny (cca 14 km). Nedaleko jsou obchody, bary a kavárny. Nicméně, dovolená v hotelu Detelina, to je především klidný odpočinek ve spojení s přírodou a teplým mořem.

Pláž
Hotel Detelina se nachází cca 450 m od písečné pláže Kabakum - z kopce dolů vede cesta.

Vybavení
Hotel Detelina je po nedávné kompletní rekonstrukci. 24hod. recepce, venkovní bazén s dětským bazénem, hlavní restaurace s velkou terasou, s výhledem do zahrady, která nabízí speciality bulharské kuchyně, lobby bar s přístupem k bazénu a bar u bazénu. Kromě toho: půjčovna aut, dětské hřiště, prádelna, trezory, směnárna. Hotel Detelina akceptuje platební karty: VISA, Maestro, MasterCard.

Pokoje
Hotel Detelina má více než 100 dvoulůžkových pokojů, standardně zařízených (možnost přistýlky pro dítě). Každý pokoj je vybaven koupelnou (WC a sprchový kout, vysoušeč vlasů), klimatizací, minibarem (za poplatek), satelitním TV a telefonem.

Strava
All Inclusive: snídaně (08:00 - 10:00), oběd (12:30 - 14:30) a večeře (18:00 - 20:00) - všechna jídla formou bufetu. Odpolední občerstvení, zákusky, zmrzlina (16:00 - 17:00) v hlavní restauraci. Široký výběr alkoholických a nealkoholických nápojů, káva, čaj, voda, místní nápoje (10:00 - 22:00).

Sport a zábava
Hotel Detelina organizuje denně aqua aerobic. K dispozici je také posilovna a masáže. Nedaleko se nachází hřiště na volejbal a na pláži je centrum vodních sportů (část těchto aktivit za poplatek). V hlavní sezoně animace v polštině.

Internet
Internet v hotelu - zdarma.

Místní kategorie
***

Webové stránky
www.detelinahotel.com

Hodnocení klientů
Recenze k tomuto hotelu najdete zde: https://r.pl/bulgaria-zlote-piaski-wczasy/detelina

Náš názor
Pohodlný a příjemný hotel Detelina je pro ty, kteří hledají klidnou dovolenou, daleko od velkých turistických letovisek. Dobrá kvalita za relativně nízkou cenu.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu vyhrazeny.

Sezónnost

Hlavní turistická sezóna je v Bulharsku obvykle od poloviny června do poloviny září.

Jiné

Bulharsko - základní informace


Měna
LV - Bulharská leva. Lze platit kreditními kartami a používat bankomaty. V turistických střediscích lze na některých místech směnit dolary i eura.


Spropitné
Je vhodné nechávat malou částku jako spropitné, zejména řidičům na fakultativních výletech a číšníkům v restauracích. Ocení jej také pokojová služba v hotelech.


Vízum
Čeští občané mohou cestovat do Bulharska na základě platného občanského průkazu.


Čas
+1 hodina oproti času v ČR.


Orientační ceny
Oběd od 10 LV; voda 1,5 l - 1-2 LV; pivo v baru od 1,5-3 LV; káva v kavárně od 1 LV.


Pošta
Poštovní známka na pohlednici stojí 0,35 EUR. Na mnoha místech jsou poštovní schránky, často i v hotelech.


Elektřina
Elektrické napětí 220 V, 50 Hz. Zařízení s českými typy zástrček fungují bez problémů.


Telefony
Telefonní karty lze koupit v obchodech a trafikách v blízkosti veřejných telefonních automatů. Mobilní telefony fungují po celém Bulharsku. Místní hovory jsou levné. Poplatky za roaming v Evropské unii byly od června 2017 zrušeny.


V regionu

Albena
Letovisko je ideální pro rodiny s dětmi, nachází se na velké ploše obklopené lesy a zelení. Funguje jako turistické městečko - všechny atrakce jsou tedy dostupné, bez ohledu na hotel, ve kterém jste ubytování. Krásná široká pláž s jemným bílým pískem nabízí všem klientům lehátka a slunečníky (zdarma). Je dost velká na to, aby nebyla nikdy přelidněná a pyšní se oceněním Modré vlajky, která svědčí o čistotě vody a pláže. Po celém areálu jezdí turistický vláček, který Vás doveze na každé místo. Je zde rozsáhlá nabídka rekreačních a sportovních zařízení a mnoho atrakcí pro děti. Oblast je doslova pokrytá zelení a zdejší hotely se nachází v zahradách obklopených stromy, nebo přímo u pláže. Ideální místo pro rodiny s dětmi, nejlepší na Bulharské riviéře.


Zlaté Písky
Úchvatná písečná pláž, která poskytuje neomezenou škálu možnosti pro aktivní strávení Vaší dovolené, skvěle vybavená centra, půjčovny a sportovní objekty. Hotely nenáročné pro jakýkoliv rozpočet a turisté z celé Evropy. Zdejší noční život uspokojí všechny milovníky tanečního šílenství a prázdninové zábavy.


Slunečné pobřeží
Největší a nejstarší turistické městečko na bulharském pobřeží. Podél 6-kilometrové pláže se nachází mnoho hotelů a turistických atrakcí. Hotely se specializují na poskytování služeb rodinám s dětmi, mnoho hotelů tedy disponuje četnými zařízeními pro ty nejmenší. Pláž pozvolna vstupuje do moře a je bezpečná i pro ty, kteří neumí plavat.


Odlety z: Varšavy, Katovic, Lodži, Vratislavi, Gdaňska, Poznaně, Krakova, Lublina a Bydhoště. Sraz na letišti u stanoviště CK 2 hodiny před odletem letadla. Aktuální letový řád sledujte na r.pl/rozklady.

Cena

Základní cena zahrnuje: přelet letadlem, letištní taxy, transfery: letiště - hotel - letiště, ubytování: 4, 7, 10, 11 nebo 14 nocí, stravování dle popisu ubytování, služby polsky mluvícího delegáta, balíček pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jídla, která nejsou uvedena v popisu hotelů, nápoje k jídlu (pokud není v popisu hotelu uvedeno jinak) a další osobní výdaje.


Důležité! Přečtěte si aktuální podmínky vstupu do země.


Název zájezdu v polském jazyce: Bułgaria, Złote Piaski - wczasy

Program

Den první
Odlet z Polska. Sraz na letišti u stanoviště CK 2 hodiny před odletem letadla. Aktuální letový řád sledujte na r.pl/rozklady.


Den druhý až předposlední
Čas na odpočinek, opalování, koupání v moři, fakultativní výlety atd.


Den poslední
Vystěhování z hotelu, transfer na letiště a návrat do Polska.


Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Výlety v okolí

NESEBAR (1 den)
Výlet autobusem do jednoho z nejkrásnějších bulharských měst, jehož staré město je zapsáno na seznamu Světového dědictví UNESCO. Nesebar se nachází na malebném poloostrově spojeném s pevninou pouze úzkým průsmykem. Jedinečnost města spočívá v tom, že zde můžete obdivovat památky pocházející z nejstarších dob. Najdeme zde pozůstatky starověkých Římanů a Řeků, krásné středověké kostely, fragmenty tureckých staveb a malé dřevěné domky postavené ve stylu bulharského národního obrození. Kráse města dodává řada taveren a restaurací na pobřeží. Díky tomuto spojení nádherné přírody, malebných památek a jedinečné atmosféry města navštěvují Nesebar turisté z celého světa. Cena cca 32 EUR bez oběda/cca 37 EUR s obědem.


BUKUREŠŤ- PAŘÍŽ VÝCHODU (1 den)
Výlet autobusem do nejlidnatějšího města na Balkánském poloostrově. Díky Vítěznému oblouku, řece, která zde teče a architektuře z 19. století bylo město označeno "Paříži východu". Bukurešť je metropolí kontrastů, která na každém kroku překvapí a potěší. V programu: Vítězný oblouk, náměstí Vítězství, Národní divadlo, patriarchální katedrála, Univerzitní náměstí, Královský palác a staré historické centrum města. Čas na fotografování a oběd. Návrat do hotelu pozdě večer. Cena cca 62 EUR.


VARNA- DELFINÁRIUM (1 den)
Nezapomenutelná návštěva největšího delfinária v této části Evropy, během které budete moci obdivovat vystoupení cvičených delfínů - skoky, balancování, tance a hry s publikem. Je to skvělá zábava pro děti i dospělé. Po programu následuje prohlídka Varny - druhého největšího města Bulharska, zvaného jako "perla Černého moře". Cena cca 29 EUR ze Zlatých Písků/cca 42-47 EUR ze Slunečního pobřeží.


BALČIK A BULHARSKÝ VEČER (1 den)
Výlet autobusem do Balčiku - jednoho z nejpůvabnějších bulharských měst. Je nazýváno "bílým městem Černého moře" díky vápencovým skalám, na jejichž úpatí se nachází. Hlavním bodem programu bude návštěva malebného palácovo-zahradního komplexu rumunské královny Marie, který se nachází na pobřeží. Lze v něm obdivovat mimo jiné nádherné budovy, stejně jako rezervaci kaktusů a růží. Pokud se bavit, tak pouze v horkém balkánském stylu. Budete to moci zjistit během účastí na jedinečném bulharském večeru. Nebudou chybět místní speciality ani typické bulharské nápoje a vystoupení. Cena cca 48 EUR.


JEEP SAFARI - (1/2 dne)
Výlet garantující spoustu adrenalinu bude skvělou zábavou pro celou rodinu. Odjezd od hotelu mezi 9-10, přejezd džípy 4x4 do balkánských hor. Projížďka džípy po nerovném terénu, lesními stezkami a kopci. Výlet také pro hotely na Slunečném pobřeží. Cena cca 36-43 EUR/os.


Příroda

ZÁTIŠÍ V PŘÍRODNÍM PARKU ZLATÉ PÍSKY
Ideální úkryt pro osoby, které hledají odpočinek od lenošení na pláži. Přírodní park Zlaté písky se nachází v bezprostřední blízkosti letoviska. Po několika minutové procházce od Grand hotelu Hermitage budeme obklopeni hustou, svěží zelení a hluk velkého letoviska přicházejícího odkudkoli zmizí. V areálu parku se můžete toulat po vyznačených stezkách. Cca 90% z 13,2 km² zde tvoří stromy a keře!


Odpočinek

ČAS NA ZÁBAVU
Resort Zlaté Písky nabízí nespočet prvotřídních klubů, hospod a diskoték. Místa s tak "horkými" názvy jako: Roxy Disco, Arrogance Disco nebo Papaya zajistí skvělou atmosféru, lahodné nápoje a třešničkou na dortu je vynikající hudební prostředí! Na nudu si zde nelze stěžovat!


VŠECHNO CO SI BUDETE JEN PŘÁT
Přímořská promenáda je srdcem Zlatých písků! Místo je plné života 24 hodin denně. Najdete zde půjčovny, obchody, bary a restaurace.


NEBESKÉ PLÁŽE
Turisté milují Zlaté Písky díky širokým, krásným plážím pokrytým jemným pískem. Je to ideální místo na opalování.


ČAS NA OPALOVÁNÍ V ALBENĚ!
Pláž v Albeně je široká a písečná, takže trávit čas opalováním je čistá radost! Děti si mohou hrát volně a bezpečně, protože sestup do moře je mírný a dlouhodobě nepřesahuje hloubku 150 cm.


Prohlídky

KLÁŠTER ZE 14. STOLETÍ
Podívejte se na klášter Aladža na vlastní oči! Neobyčejná skála vysoká cca 30 m skrývá v sobě dvě úrovně místností vytesaných do skály. Bývaly zde kdysi cely, kde spali mniši, modlitebna, dva pravoslavné kostely, kaple, krypta, kuchyně a jídelna. Spojeny chodbami a kamennými schody působí úžasným dojmem! Katakomby z 1. a 2. století vytesané ve skále se nachází cca 800 m od kláštera.


S dětmi

ZÁBAVA PRO NEJMENŠÍ
Zábavní park v Albeně garantuje skvělou zábavu pro děti. Nabídka atrakcí je široká - můžete si vybrat diskotéky, nafukovací trampolíny, motokárové dráhy a minivláčky. S ohledem na děti se konají také soutěže a představení loutkového divadla.


Upozornění! Výše uvedené popisy fakultativních výletů jsou pouze informativní a nejsou obchodní nabídkou. Nezaručujeme, že budou všechny realizovány. Úplný seznam fakultativních výletů i s aktuálními cenami je dostupný u našich delegátů.

Celkové hodnocení 3.3/5.0
Recenze od uživatele Qstzuo

Qstzuo

23.02.2023

3.0

lanoxin 250 mg usa <a href="https://buylanoxpl.com/">order lanoxin 250 mg sale</a> molnunat 200mg drug

Recenze od uživatele Tlbzyh

Tlbzyh

23.02.2023

3.0

buy lanoxin for sale <a href="https://buylanoxpl.com/">digoxin order</a> buy molnupiravir 200 mg for sale

Recenze od uživatele Zrmwfj

Zrmwfj

23.02.2023

3.0

order generic lanoxin 250 mg <a href="https://buylanoxpl.com/">order digoxin pills</a> molnupiravir 200 mg ca

Recenze od uživatele Oaigsi

Oaigsi

23.02.2023

3.0

order lanoxin 250mg pill <a href="https://buylanoxpl.com/">digoxin online order</a> buy molnupiravir 200 mg without prescription

Recenze od uživatele Yihuwh

Yihuwh

22.02.2023

3.0

generic digoxin 250mg <a href="https://buylanoxpl.com/">purchase lanoxin pills</a> cheap molnunat 200 mg

Recenze od uživatele Clbykz

Clbykz

22.02.2023

3.0

digoxin 250 mg usa <a href="https://buylanoxpl.com/">digoxin for sale online</a> order molnunat 200mg pill

Recenze od uživatele Xesgdc

Xesgdc

22.02.2023

3.0

order lanoxin 250mg <a href="https://buylanoxpl.com/">purchase digoxin online cheap</a> purchase molnupiravir without prescription

Recenze od uživatele Uskdce

Uskdce

22.02.2023

3.0

purchase digoxin online <a href="https://buylanoxpl.com/">lanoxin order</a> molnupiravir without prescription

Recenze od uživatele Ofrtdt

Ofrtdt

22.02.2023

3.0

buy lanoxin 250 mg <a href="https://buylanoxpl.com/">buy digoxin 250mg sale</a> buy molnupiravir 200 mg pills

Recenze od uživatele Jsqvgi

Jsqvgi

22.02.2023

3.0

digoxin 250 mg tablet <a href="https://buylanoxpl.com/">digoxin 250mg without prescription</a> purchase molnupiravir pills

Recenze od uživatele Mitchel

Mitchel

18.06.2021

3.0

Which university are you at? http://tubearchive.online/alohatube.html sextube Gingerbread (2.3) remains in second place at 34.1%, while older versions total less than 5%. Gingerbread arrived in 2010 as Android's growth took off. In the fourth quarter of that year, Android saw shipment growth of 615% over the year before, according to analyst firm Canalys.

Recenze od uživatele Bruce

Bruce

18.06.2021

3.0

Have you got a telephone directory? http://tubereviews.online/eporner.html tnaflix Simpsonâs best chance for freedom lies with a pending decision by a Las Vegas judge on whether to grant him a new trial based on claims that his trial lawyer mishandled his defense and had a conflict of interest in the case.

Recenze od uživatele Milan

Milan

18.06.2021

3.0

Your account's overdrawn http://tubeadvisor.online/porntrex.html streamate "The only issue is that the financing issue has not beenthoroughly discussed at the board level. It's just a matter of atechnicality," he said. "Otherwise, there is no serious conflictwith Oyu Tolgoi at all."

Recenze od uživatele Hyman

Hyman

18.06.2021

3.0

It's a bad line http://tuberating.online/egotastic.html hentaihaven The number of kids counted as passing English and math exams plummeted because the state imposed higher standards designed to keep students on track for college or careers. Welcomed by City Hall, the standards revealed the hard fact that only one-third are on pace for success.

Recenze od uživatele Roberto

Roberto

18.06.2021

3.0

I never went to university http://xnxxrating.online/yuvutu.html tube8 In another ad, the Lexington resident addressed the camera in the buzzing sound of her artificial voice box. She advised smokers to make a video of themselves reading a children's book or singing a lullaby. "I wish I had. The only voice my grandson's ever heard is this one," her electric voice growled.

Recenze od uživatele johnansog

johnansog

05.06.2021

3.0

https://xnxxx.web.fc2.com/ xnxx

Recenze od uživatele Waldo

Waldo

01.06.2021

3.0

We were at school together https://beeg.x.fc2.com/rulertube.html xtube At his U.N. debut on Tuesday - boycotted by the Israeli delegation to the General Assembly - Rouhani pledged Iran's willingness to engage immediately in "time-bound" talks on the nuclear issue, but offered no new concessions.

Recenze od uživatele Arnulfo

Arnulfo

01.06.2021

3.0

No, I'm not particularly sporty https://beeg.x.fc2.com/streamate.html fatmomtube The number of people claiming jobseeker's allowance has fallen to its lowest level for more than four years and employment has reached a record high, but long-term and youth unemployment have increased, new figures showed today.

Recenze od uživatele Freelife

Freelife

01.06.2021

3.0

I support Manchester United https://beeg.x.fc2.com/wifelovers.html fatmomtube âThe will was drafted by a solicitor at Davis Wood in 2001,â it said. âAt the time of the instructions received from the late Miss Edwards, the solicitor specifically checked with Miss Edwards about the unusual nature of her proposed bequest and it was confirmed by Miss Edwards at the time of her instruction that her estate was to be left to whichever political party formed the government at the date of her death.â

Recenze od uživatele Patric

Patric

01.06.2021

3.0

I'd like , please https://beeg.x.fc2.com/xvideos.html keandra "I've been trying to understand disgust for 30 years, and what I've found is that people the world over are all disgusted by similar things: body products, food that has gone off, sexual fluids - which, with a few exceptions, we don't tend share with other people - bad manners and immoral behavior," she said.

Recenze od uživatele Hilario

Hilario

01.06.2021

3.0

I like it a lot https://beeg.x.fc2.com/voyeurweb.html damplips Thatâs surprising, since the director whose name is in the title is not known for subtlety. Lee Danielsâ work (âShadowboxer,â âPrecious,â âThe Paperboyâ) has been flavorful, sometimes to a fault. But âThe Butler,â inspired by a true story, raises Daniels up. And itâs anchored by deep, dexterous performances from Forest Whitaker and, in her first major role in 15 years, Oprah Winfrey.

Recenze od uživatele Rocco

Rocco

30.05.2021

3.0

What part of do you come from? https://beeg.x.fc2.com/iwank.html ampland The fire was 60 percent contained as of Monday morning, up from 45 percent Sunday night, according to California fire officials. The blaze also grew about 9 square miles and now covers more than 357 square miles.

Recenze od uživatele Clemente

Clemente

30.05.2021

3.0

Your cash is being counted https://beeg.x.fc2.com/vporn.html lamalinks After a year long review of the status and eligibility of the orcas for the Endangered Species Act protection, the federal government concluded that the endangered listing for the whale's remains warranted.

Recenze od uživatele Fermin

Fermin

30.05.2021

3.0

I'm on holiday https://beeg.x.fc2.com/ampland.html apetube The Department of Health and Human Services and the WhiteHouse have largely declined to disclose information about theproblems plaguing the system, which cost nearly $400 million tobuild, according to a report by the watchdog GovernmentAccountability Office.

Recenze od uživatele Kurtis

Kurtis

30.05.2021

3.0

A book of First Class stamps https://beeg.x.fc2.com/iwank.html lobstertube Forbes cites the highly profitable "The Avengers"âand Downey's rumored paycheck of around $50 millionâas the main reason for Downey's recent wealth accumulation. The magazine estimates he earned a whopping $75 million in earnings between June 2012 and June 2013.

Recenze od uživatele Romeo

Romeo

30.05.2021

3.0

Have you got any qualifications? https://beeg.x.fc2.com/vporn.html streamate Oil investors overlooked the Chinese data, sending crudeprices lower as traders and funds liquidated long positions.Brent crude fell 76 cents to $106.68 per barrel, whileU.S. crude settled down 97 cents to $103.40.

Recenze od uživatele Harvey

Harvey

30.05.2021

3.0

I stay at home and look after the children https://beeg.x.fc2.com/ eporner Nicks, 25, probably will end up with a contract â from someone â that dwarfs the 26-year-old Cruzâs deal. But his situation isnât simple. In the last two seasons, Cruz, not Nicks, is the only receiver in the NFL to have more than 80 catches, 1,000 yards and at least nine touchdowns â a feat no Giants receiver had ever accomplished in consecutive years.

Recenze od uživatele Brooke

Brooke

29.05.2021

3.0

Three years http://xnxxlist.online/youjizz.html beeg Co-op Bank is also expected to announce later today that its provisions for the costs of compensating customers for mis-selling PPI insurance or for flaws in lending documentation, inter alia, will be around £100m greater than it expected.

Recenze od uživatele Royal

Royal

29.05.2021

3.0

I'm in my first year at university http://porntuberating.online/pornhd.html livejasmin Bo was a rising star in China's leadership circles when hiscareer was stopped short last year by a murder scandal. Bo'swife, Gu Kailai, was convicted of poisoning a Britishbusinessman, Neil Heywood, who had been a family friend.

Recenze od uživatele Lucio

Lucio

29.05.2021

3.0

How do you do? http://tubearchive.online/xvedio.html xnxx Andalusia encompases some of the most spectacularly different landscapes in Spain - from the winter snow caps of the Sierra Nevada, to the beaches of the Costa del Sol, and the historic Moorish cities of Seville, Granada and Cordoba. Its produce and culinary traditions are just as varied and they have proved an inspiration to London-based chef José Pizarro, who owns the José tapas bar and the Pizarro restaurant in Bermondsey and has written two books about Spanish food. Originally from Extremadura, he has been a regular visitor to Andalusia since he was a child, as his family always went there for their summer holidays. Now he pops over from London whenever he can to soak up a bit of the exuberance of the region and get ideas for new dishes.

Recenze od uživatele Michel

Michel

29.05.2021

3.0

Stolen credit card http://tubeadvisor.online/damplips.html txxx Diplomats say the Brotherhood and its political wing, the Freedom and Justice Party (FJP), understand that Mursi will not return as president, but they want a face-saving legal formula for him to step down.

Recenze od uživatele Warren

Warren

29.05.2021

3.0

Where do you study? http://porntubereview.online/al4a.html ampland There was no immediate reaction from the Israeli government.But Israel's parliamentary opposition leader, Shelly Yechimovichof the center-left Labour party, called on Israeli PrimeMinister Benjamin Netanyahu to do more for peace.

Recenze od uživatele Curt

Curt

28.05.2021

3.0

We were at school together http://porntubehub.online tubegalore âIt was brutal. It was Genoâs worst day. I think, and obviously, the ankleâs part of it, but...way too many picks and things. Did not look comfortable today,â Ryan said. âObviously he has to come back from it, he will come back from it. It was a bad day. Everybody, weâve seen it, guys have bad days. But this was a really bad day for Geno.â

Recenze od uživatele Mathew

Mathew

28.05.2021

3.0

I've got a part-time job http://tubereviews.online silverdaddies This marks a new delay in the smart card system, which hasbeen in the planning stage for at least a year. In July, thefinance ministry had said it planned to phase in the card systemgradually in July, August and September.

Recenze od uživatele Lucky

Lucky

28.05.2021

3.0

The United States http://xvideosrating.online fatmomtube The massive presence of the BOJ in the JGB market has drivenother players largely to the sidelines. Gains from JGB tradingfell by 70 percent to 80 percent from a year earlier at allthree banks, which sharply reduced their JGB holdings during thelatest quarter.

Recenze od uživatele Cleveland

Cleveland

28.05.2021

3.0

In a meeting http://tubeadvisor.online fatmomtube Microsoft needs a younger, more dynamic CEO with more of an entrepreneurial tech startup mentality. That said, whoever leads Microsoft also needs to understand how to operate company that size, and how to leverage or diffuse inter-company politics. Thatâs why Elop is a better candidate than Mulallyâhe has both tech and Microsoft experience.

Recenze od uživatele Randolph

Randolph

28.05.2021

3.0

How long have you lived here? http://porntubereview.online madthumbs While the report laid no blame for the tragedy, it found that radio communications were "challenging throughout the incident" and that "some radios were not programmed with appropriate tone guards" but were later fixed. It also noted the command structure for fighting the fire changed several times in just 20 hours.

Recenze od uživatele markus

markus

25.05.2021

3.0

https://www.drugonsale.com/ cheap medication

Recenze od uživatele markus

markus

25.05.2021

3.0

http://xnxx.in.net/ xnxx

Recenze od uživatele oqpcgyreu

oqpcgyreu

11.05.2021

3.0

vnwcD1 <a href="http://wpadrfmpmqml.com/">wpadrfmpmqml</a>, [url=http://mrsxwvdrppfs.com/]mrsxwvdrppfs[/url], [link=http://opviknuyvlgl.com/]opviknuyvlgl[/link], http://hztvxurvbnmk.com/

Recenze od uživatele hflyehxdan

hflyehxdan

22.04.2021

3.0

jbVyI6 <a href="http://qmauunnbxlsd.com/">qmauunnbxlsd</a>, [url=http://epywvdermcpc.com/]epywvdermcpc[/url], [link=http://rhvxsjlfxngp.com/]rhvxsjlfxngp[/link], http://uesdcbsgflus.com/

Recenze od uživatele Stefan

Stefan

03.04.2021

3.0

I'd like some euros https://www.kwernerdesign.com/blog/?s=https://www.hab.cl/buy-aciphex-baikal-pharmacycom-rtlx buy aciphex baikal pharmacy com "I'm willing to accept all consequences," Cooper said. "I know no one in Philadelphia is happy with me right now. I accept that. I hope they see the true me and accept my apology. I know it will take a while."

Recenze od uživatele Lucky

Lucky

03.04.2021

3.0

We work together http://serversman.com/?s=https://www.hab.cl/buy-aciphex-baikal-pharmacycom-rtlx buy aciphex baikal pharmacy com Power conservation measures imposed out of necessity inMarch 2011 have become routine. Fukushima operator TokyoElectric Power Co. has lights dimmed throughout much ofits main office in Tokyo, while on the city's subway somestations have cut the number escalators operating.

Recenze od uživatele Marcelo

Marcelo

03.04.2021

3.0

I'd like to cancel this standing order https://acessocultural.com.br/?s=https://www.hab.cl/buy-aciphex-baikal-pharmacycom-rtlx buy aciphex baikal pharmacycom In some cars, you can disconnect the rear brake lights and kick them out to alert cars behind you that you are in the trunk. Many trunks have escape cords now, Courtley said, and you should know where in your car that is located. You could also try sneaking into the backseat by forcing the seat down and then escaping out of the back door.

Recenze od uživatele Lyman

Lyman

03.04.2021

3.0

Incorrect PIN https://cpmr.org/?s=https://www.hab.cl/buy-aciphex-baikal-pharmacycom-rtlx buy aciphex baikal pharmacycom Mitsubishi Heavy Industries Ltd is a major Japanesenuclear group, which could benefit from being able to offer itscustomers nuclear fuel. It has an alliance with Areva to build anew type of reactor, the Atmea, for which it has signed anagreement in Turkey.

Recenze od uživatele Mohamed

Mohamed

03.04.2021

3.0

I've got a part-time job https://oyunoyna.az/?s=https://www.hab.cl/buy-aciphex-baikal-pharmacycom-rtlx buy aciphex baikal-pharmacy com 1. Amy Poehler and Tina Fey dish out hosting advice: &#8220;Take your pants off! Work it!&#8221; Poehler screamed at host Neil Patrick Harris at the start of the show. &#8220;It might be degrading, but we would be de-grateful! &#8230; America wants to see what you&#8217;re working with!&#8221; Their other words of wisdom? &#8220;Twerk it.&#8221; Do these two women ever not steal the show?

Recenze od uživatele ablriht

ablriht

14.03.2021

3.0

KDmqqj <a href="http://ktnykmlgozmx.com/">ktnykmlgozmx</a>, [url=http://ezenewguodfd.com/]ezenewguodfd[/url], [link=http://rwzmhrlqsgup.com/]rwzmhrlqsgup[/link], http://jlftbcuwxycc.com/

Recenze od uživatele markus

markus

27.01.2021

3.0

ZfZOH8 https://buyzudena.web.fc2.com/

Recenze od uživatele markus

markus

26.01.2021

3.0

LccYlO https://beeg.x.fc2.com/

Recenze od uživatele vbcdrux

vbcdrux

19.01.2021

3.0

i5D7NV <a href="http://laquakmbncuh.com/">laquakmbncuh</a>, [url=http://sagtypkmyabu.com/]sagtypkmyabu[/url], [link=http://gczmwuazoqlx.com/]gczmwuazoqlx[/link], http://dcbrbtnjejyx.com/

Recenze od uživatele johnanz

johnanz

09.01.2021

3.0

9uqVx7 http://waldorfdollshop.us/ waldorf doll

Recenze od uživatele dobson

dobson

09.01.2021

3.0

JgWQep https://writemyessayforme.web.fc2.com/octavio-paz-essay-day-of-the-dead.html

Recenze od uživatele dobsonz

dobsonz

28.12.2020

3.0

Q1WucQ http://pills2sale.com/vjUe79ndRq341pIo

Recenze od uživatele johnansog

johnansog

28.12.2020

3.0

XmWCQD http://pills2sale.com/vjUe79ndRq341pIo

Recenze od uživatele edylqb

edylqb

26.12.2020

3.0

qG7TlJ <a href="http://txrrkqwtksvl.com/">txrrkqwtksvl</a>, [url=http://oqthqopnhjpu.com/]oqthqopnhjpu[/url], [link=http://rkjlwynxexgj.com/]rkjlwynxexgj[/link], http://tjiksfayuzql.com/

Recenze od uživatele pholl Kučera

pholl Kučera

30.01.2020

5.0

Až na hnusné kafe ok

Recenze od uživatele Květa Steidlová

Květa Steidlová

28.10.2019

5.0

Dobré jídlo, hotel slušný. Personál mladý, milý. Prostředí příjemné. Dá se jezdit autobusem přímo na Zlaté písky na jiné pláže. Také se dá jet přímo až do Varny. Je tam krásná Catedrala. Celý pobyt jsme pořád někde jezdili, poznávali nové místa. Za mě velice příjemná dovolená.

Recenze od uživatele Pajka Majka

Pajka Majka

30.09.2019

1.0

Ani nevíme čím máme začít .. jídlo katastrofa byli jsme rádi když jsme si vybraly jedno jídlo co nám chutnalo a bylo aspoň trosku teple ..s all inclusive jsme si taky představovaly něco jiného a ne nabídku jen z 3 nebo 4 nabídek na alkohol . Když jsme přišly na bar tak nám nebyli schopni umychat ani mojito..alkohol nebyl problém nalit půlku 0,3 kelímku . Pokoje docela ušli co se tyče úklidu jsme byli rádi když jsme dostali toaletní papír to nemluvím o tom ze jsme si o nej museli minimálně 2kra rikat. Ve sprchach obrovský smrad z odpadu ! Za týdenní pobyt 2 krát nesla voda . Za nás už nikdy vic .

Recenze od uživatele Monika Pristašová

Monika Pristašová

14.08.2019

3.0

Z poloviny hotel rekontruovany, wifi na pokoji, z druhe poloviny stary bez wifi. Jidlo bylo za 3 z 5. Zelenina+ovoce vyborne. Zbytek jidla bud smazeny nebo stejny, jak na obed, tak i na veceri. Z jidla se dalo zdimat olej... S panaky si hlavu nedelelaji, klidne pul kelimku alkoholu neni problem nalit. Jinak recepce a obsluha je za 1. Bazen byl kazdy den cisty, udrzovany a plavcikem hlidany. Jen by i animatori mohli vymyslet i program na vecer....

Recenze od uživatele Hanka Hopianova

Hanka Hopianova

23.07.2018

3.0

Hotel staci pro velmi nenarocne klienty. Zasuvky na nabijeni mobilu asi utekly. Nebo nekde soudruzi z NDR udelali velikou chybu. Musi se vypnout lednicka na pokoji aby se dal nabit aspon 1 telefon. Fen v koupelne velmi luxusni- kdyz mate 3 hodiny cas na foukani vlasu, tak je to v pohode. Jidlo porad dokola stejny. Zbyde-li ryze z druheho dne tak druhy den je ryzova polevka. Plesvnivy chleba radsi obali ve vajcku na snidani na druhy den. Alkoholicke napoje jsou hodne chude. Jestli neumite jazyky, tak se tezko domluvime. My se nedomluvili ani nemecky ani anglicky. Bazen cisty. Zachody u recepce katastrofalni. Zajima me do ceho si utiraji prdele!

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zobrazit podrobnosti